Image

Mi csak jövünk, és megyünk,
és gurulgatunk…

 …Van, akinek ennyi is elég ahhoz, hogy az embereket megállítsa egy rácsodálkozásra. Mintha nem akarnának hinni a szemüknek, de mi tudjuk, hogy nyugodtan hihetnek. Mindenkiben ott él a gyerek, csak a megfelelő eszköz kell, amivel meg lehet szólítani azt. Extravagáns járműveink mellett pedig szinte lehetetlen szó nélkül elmenni.

Vannak, akik szájtátva nézik, és mégsem értik… Többen is ujjongva integetnek. Sokan ugrálnak örömükben és bökdösik a mellettük lévőt, hogy: „Nézd már haver… az meg mi a franc?!”. Aztán persze kapkodva nyúlnak a zsebükbe a telefonokért és a kamerákért, hogy le ne maradjanak róla, mielőtt tovább állunk. A bátrabbak még fel is kéredzkednek egy-egy kép erejéig. Majd töltik fel a netre, posztolják az Instagram-on, Facebook-on, Tumblr-en, és egyéb közösségi oldalakon. Büszkélkedni akarnak a többiek előtt, hiszen nem mindennap látni ilyen csodát! :-)

A reklámok pedig önmaguktól, mindenféle erőlködés nélkül hagyják el a nyüzsgő utcákat, hogy életre keljenek az online felületeken is! Észrevétlenül beszivárogva a tudatalattiba. Vajon, ha egy márka képe jó, vagy esetünkben még különleges élményhez is kötődik, ami ráadásul szociális visszaigazolást is nyer a fogyasztó számára, milyen hatással lesz a szokásaira? Ezt a rejtvényt már mindenki saját megítélésére bízzuk.

Image

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Elérhető: Budapest belvárosa, Margit sziget, Hősök tere

A megrendeléstől és anyagleadástól számítva 14 munkanap szükséges a kampány indulásához

GoPro/GPS monitoring elérhető

0-24 Járműfelügyelet, karbantartás, szervízelés

Személyzet: biztosított

Extrák: Zene, világítás, bőrülés, elektromos rásegítés

Célcsoport: Fiatalabb és idősebb. Hazai és külföldi.

Kérdések és válaszok

Hol találkozhatnak Veletek a járókelők?

Budapest legforgalmasabb területein, amilefedi a belvárost, az V.,VI.,VII. kerületet, a Várkertbazárt, a Duna part budai és pesti oldalát, a Margitsziget és a Városliget környékét. De a teljesség igénye nélkül gyakori állomáshelyeink a Vörösmarty tér, Váci utca, Bazilika, Parlament, Lánc híd, Gresham palota, Dunacorso, Margit híd, Jászai mari tér, Nagykörút, Kiskörút, Deák Ferenc tér, Nyugati pályaudvar, Oktogon, Andrássy út, Hősök tere, Vajdahunyad vár, Liszt Ferenc tér, Nagymező utca, Opera, Király utca, Dob utca, Dohány utca, Wesselényi utca, Szimpla, Kazinczy utca, Buli negyed, szórakozóhelyek, discók, romkocsmák, éttermek, hotelek, Zsinagóga, Asztória, Ferenciek tere, Március 15.-e tér, Egyetem tér, Kálvin tér, Vásárcsarnok, Szabadság híd, Gellért tér, Várkert bazár, Libegő, Batthyányi tér és a fürdők is! Térképünk segít jobban eligazodni, merre mozgunk!

Térkép
Milyen rendezvényekre hívnak Titeket?
Helyi rendezésű, nagyobb tömegeket vonzó rendezvényeken is megjelentek?
Hogyan találjátok meg az új ügyfeleket?
Meddig tart a szezon? Mi az „esőterv”?
Tudtok néhány adatot arról, hogy hány embert fogunk tudni elérni reklámhirdetésinkkel, ha veletek dolgozunk?
Budapesten kívül hogy vagytok még elérhetőek?
A riksákon kívül hol tudtok reklámhirdetést elhelyezni?
Milyen egy átlagos riksa felszereltsége?
Milyen garanciát tudtok adni arra, hogy a gépek valóban kint lesznek az utcákon?
Tudtok másképpen is garanciát vállalni arra, hogy a járművek valóban megjelentek az előbbiekben felsorolt programokon, rendezvényeken?
Milyen KPI-okkal dolgoztok?
Esetleg vannak további meglepetéseitek is?
Foglaljátok össze, hogy miben tudtok többet adni más marketingcégekhez képest!
Van még valami, amit szeretnétek hozzáfűzni?
Van még valami, amit szeretnétek hozzáfűzni?

Üzletkötéssel, találkozóval kapcsolatos témákban

hívd a +3620 483-3674-es telefonszámot

vagy írj egy emailt a janos.mede@gmail.com-ra!