Image

Budapest Bike Rentals
Tényleg csak egy pár szóban…

Az elmúlt években azon időt és fáradtságot nem kímélve dolgoztunk azon, hogy letegyük névjegyünket az asztalra. Hogy sikerült-e? Hát persze, hogy sikerült! Mindössze pár év alatt elértük azt a szintet, hogy immáron több mint 200 partnerrel dolgozunk együtt nap, mint nap. Folyamatosak a hívások és megrendelések! Csapatunk folyamatosan bővül, gépállományunk évről évre duplázódik, hogy eleget tudjunk tenni a kihívásoknak.
Találd ki… majd valósítsd meg! Sikerben nincs hiány!
Jelenleg elmondhatjuk magunkról, hogy a Budapestre látogató külföldiek 40%-a valamilyen úton-módon interakcióba kerül Velünk! Vagy a hirdetéseinkkel találkozik a Hotelekben, vagy lát minket az utcán!
Sokan azt mondanák: Ez az! Ezt megcsináltuk! Hát nálunk ez egy kicsit másképp van! Az igazán nagy dolgok ugyanis, még ott hevernek az íróasztalon!
Kíváncsi vagy? Kövess minket! Hamarosan újra jelentkezünk!

Kerékpárkölcsönzés
felsőfokon!

Felismertük, hogy a jövő azon vállalkozásoknak kedvez, akik rövid időn belül alkalmazkodni tudnak az újonnan kialakuló trendeknek… Megosztás és kiszállítás! Ugye ismerősen cseng Neked is? Ennek megfelelően kifejlesztettünk egy rendszert, mely alapját az a szolgáltatásunk képezi, hogy a megrendelt kerékpárokat 30-60 percen belül házhoz szállítjuk és átadjuk a Vendégeknek. Ez jelenleg egyedülálló Budapesten! Sokszor gyorsabban kiérünk, mint a pizzád a kedvenc éttermedből! Nem hiszed el? Tégy egy próbát és versenyeztess meg minket! Meg fogsz lepődni… Ilyen gyorsan és a kiszállítás is ingyenes? Hogyan csináljátok? Kitaláltunk egy tökéletes rendszert, mely azonnal az érdeklődés középpontjába került. Az évek során a Partnereink száma folyamatosan duzzadt, ennek megfelelően a megrendeléseink száma egyre csak nőtt. Eljutottunk arra a pontra, hogy már futárjaink mindenhol jelen vannak, és mára nincs olyan sarok a városban, ahol ne bukkannánk fel. Folyamatosan mozgásban vagyunk!

Változik a világ,
változunk hát mi is…

Az idei évben indítottuk útnak a City from diferent aspect nevezetű programsorozatunkat. Az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve arra a felismerésre jutottunk, hogy a hagyományos városnéző programok ideje hamarosan lejár. Eltűnni ugyan nem fog, de az megállapítható, hogy változik a világ! Túráink során mindig törekedtünk a vendégeinkkel való személyes kapcsolatok kialakítására és a beszélgetésekre, melynek során három alapvető, a legtöbb külföldinél jól beazonosítható problémára figyeltünk fel.!

Az emberek már többre vágynak az átlagos városnéző szolgáltatásoknál! A legtöbbjük rengeteget utazik, és minden városban, minden országban ugyanazokkal a városnéző módszerekkel találkozik… Egyszerűen unják már a banánt! Riksa túráink során egészen új impulzusokat kapnak Tőlünk. Képzeld el azt a feelinget, amikor egy riksa hátsó bőrülésén nyújtózol el a kedvenc italoddal a kezedben és a napszemüveged mögül bámulva hallgatod a könnyű zenét és közben gurulsz át a városon! Te ki szeretnél szállni belőle? Na, ugye, hogy nem…

AA következő probléma, hogy nagyon sokan azért látogatnak el hozzánk, hogy megismerjék a magyar embert, a magyar kultúrát és a magyar szokásokat. Tehát Magyarországot és Budapestet. Ezzel szemben mit kapnak? Hömpölygő emberáradatot a Váci utcában és a Bazilikánál…

” Hányszor mondták Neked: Ajánlj valami Tipikál Hángérien helyet!” Megkaptuk már egy párszor, gondolom Te is! Rögtön kapcsoltunk, és azonnal reagáltunk a piac újonnan felbukkanó igényeire. Megváltoztattuk az útvonalainkat, a témaköreinket és olyan helyekre kezdtünk el járni velük, ahol turista már csak véletlenül fordul elő. Vendégeink bepillantást nyertek az igai magyar mindennapokba és szokásokba… Óriási sikert arattunk vele!

A harmadik, persze nem utolsó problémát pedig a bulizni vágyó idelátogatók körében sikerült beazonosítani! Az emberek elmennek szórakozni, majd hajnalban beülnek a riksákba, hogy vigyük őket haza, és mikor megkérdezzük, hogy milyen volt, hogy érezted magad, akkor rendre azt a választ kaptuk, hogy jó volt, jó volt, de annyi itt a külföldi… Szóval elmennek szórakozni, hogy magyar emberek között lehessenek, és Velünk beszélgessenek, és mit kapnak cserébe? Halomban álló német, angol, francia, olasz vendégeket, amivel nem is lenne semmi gond, ha nem Magyarországon lennének! A problémát érzékeltük, és azonnal válaszoltunk a magunk módján. Zenés- bulis körutakra visszük vendégeinket a Buli negyedben, miközben felmérjük az igényeiket. Megkérdezzük, milyen zenét hallgatnak, milyen stílusú helyre vágynak? Enni-inni, zenélni, táncolni, bulizni szeretnének, vagy csak meghúzódni egy kerthelységben? Sorra vesszük a helyeket és mesélünk mindegyikről egy pár szót, majd a végén megtaláljuk az igazit! Ezzel a programunkkal is olyan sikereket érünk el, hogy a Budapestre visszalátogató vendégeink rendre visszahívnak a mai napig… sokszor azért, mert Velünk szeretnék tölteni az egész estét!

A Riksa túra oldalunkon megtalálod teljes programcsomagunkat, melyben kicsik és nagyok, családok és családot alapítani vágyók, bulisak, na meg persze a kulturáltak… szóval mindenki megtalálja a számára ideális ajánlatot. Sokrétűek vagyunk! Kedvencünk a piacozás, és a külföldiek is imádják. Elgurulunk a Vásárcsarnokba, leparkoljuk a riksát, és közösen megyünk be! „Megírjuk a bevásárló listát”, mesélünk a főzési szokásainkról, segítünk beszerezni az alapanyagokat, közben beszélgetünk, eszünk egy jót és gurulunk tovább… Aztán romantikus túrákat szervezünk, hogy egyet mondjak a sok közül. Kellemes zenéket hallgatunk, borozgatunk a riksa árnyékában, majd a legmegfelelőbb étteremnél megállunk, számot cserélünk, holnap találkozunk… Szóval így megy ez nálunk!

Olvasd végig honlapunkat, hogy jobban képben legyél Velünk és adj egy

időpontot egy találkozóra, hogy megismerj Minket!

Reméljük tetszett a kis Bemutatkozónk!

Üzletkötéssel, találkozóval kapcsolatos témákban

hívd a +3620 483-3674-es telefonszámot

vagy írj egy emailt a janos.mede@gmail.com-ra!